Sivut

lauantai 28. syyskuuta 2013

Kuulumisia =)

Heipsan taas kaikki. Viime torstaina menin Waltsulla ilman satulaa esteitä. Tunti meni suoraan sanottuna huonosti. En päässyt oikeen mihinkään hyppyyn mukaan ja kerran meinasin tippuakkin. Waltsu myös kielsi monta kertaa. Eli ei hyvä tunti.. Siitä on niin pitkä aika ku viimeksi ilman satulaa hyppäsin ni olin ns ruosteessa, jos vaan tästä eteenpäin pidän estetunneilla satulan selässä. En myöskään kehtaa tehdä tuosta tunnista videota, sillä se ei ollut kaunista katsottavaa =,)

Käytiin mun tunin jälkeen myös uudessa hööksissä ja sieltä tuli mukaan sukat,kannukset + siihen remmit, Waltsun riimuun pehmusteet ja riimunaru.
Tällaiset suloiset pehmusteet :3 (kännykkälaatu)

Tänä torstaina päätin sitten kokeilla niitä kannuksia Waltsulla ku meillä oli koulutunti. Nyt te varmaan naurahdatte kuinka tyhmältä kuulostaa käyttää Waltsulla kannuksia.. MUTTA kannukset olivat kuin salainen ase!
Alkukäynneissä Waltsu oli vähän hämillään että mitkä sinun jalassasi oikein on.
Ravailtiin niin että katsomolyhelläsivulla kulmat mentiin harjoitusravissa kiertäen tötteröt ja estevarasto päädyssä voltti. Waltsu oli ihan eri poni. Ihan pienen pienillä kannuksen kosketuksella jo raviin. Ihan uskomatonta. Tehtiin samaa myös toiseen suuntaan.
Sitten tultiin keskihalkaisijalle ravissa keskelle käyntipätkä (neljä askelta) ja takasin raviin ja käännettiin jokatoisella kerralla oikeallae ja vasemmalle. Waltsu oli tässä tehtävässä hiukan laiskempi. Meille tuli aina yks tai kaks askelta liikaa, mutta loppua kohden parani suoritukset.
Seuraavaksi tehtiin ihan samaa tehtävää mutta käyntisiirtymisen tilalle pysähdys suoraan harjotusravista ja pysähdyksen jälkeen taas suoraan raviin. Olin ihan yllättynyt ku Waltsu pysähtyi nätisti ilman ainoatakaan käyntiaskelta. WAU! Raviin siirtymisessä tuli aina yksi tai kaksi käynti askelta mutta sekin on jo tosi kova suoritus Waltsulta.

Laukkaa tultiin yksitellen molempiin suuntiin kaksi päätyympyrää estepäädyssä ja laukka piti nostaa käynnistä. Ei nostettu Waltsun kanssa käynnistä, mutta harjoitus tekee mestarin. Nyt joka koulutunti me aletaan harjoittelemaan käynnistä laukannostoa. Kyllä se joskus onnistuu =DD

Laukan jälkeen mentin kahdelle päätyympyrälle ja siinä käyntisiirtymisiä aina "vartin" välein. Meiltä onnistui tämä hyvinn! Seuraavaksi taas käynnissä pysähdyksiä taas vartin välein.Waltsulta tämä oli helppoa.

Tunnin jälkeen kunnon harjaus ja rapsutukset. Ai että mä rakastan sitä ponia <3

Kaks viikkoo sit tein mydayn. Jotkut on varmaan jo nähneet sen mutta linkki siihen =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti