Sivut

sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Maanantain ja torstain estetunnit

Olin korvaamassa maanantaina Waltsulla ja hypättiin. Waltsu olikin jo edellisellä tunnilla niin ei tarvinnut laittaa ponskia kuntoon.
Tunnilla verkattiin itsenäisesti ensin ravissa. Tein ihan perusjuttuja. Waltsu oli ihan reippaalla tuulella ja siitä jo ponille paljon plussaa.
Laukassa tultiin yksitellen kaksi kertaa niin että tehtiin metsä pitkällesivulle ympyrä. Laukkaa Waltsu tuli tosi mukavasti ja säilyttikin koko ympyrän ihan loppuun asti.
Hyppäämisetkin sujuivat vaivattomasti ilman kieltoja yhdellekkään esteelle vaikka esteet olivatkin jo siinä 60cm paikkeilla.
Lopuksi tultiin kerran vielä niin että sai mennä ilman jalustimia. Minäniin itsevarmana hyppäsin ja seuraus ei ollut se mitä odotin (onneksi minulla on luottoponi joka ei heittele ratsastajaansa jos hiukan tulee kaulalle.) Ilman jalustimia hyppääminen ei ole minun juttuni XD VIDEOON!

Torstaina oli ihan täsmälleen samanlainen tunti Waltsulla joten siitä ei sen enempää. Kuvia silti tulee torstailtakin (kunhan vain san ne) vaikka ei videota tulekkaan.






<3



Näin sitten tällä kertaa.

1 kommentti:

  1. Käypä laittaa kysymyksiä mun kysymyspostaukseen nuppujajello.blogspot.com

    VastaaPoista